Mega Fortune on tyylikäs jackpot-peli

NetEntin valmistama Mega Fortune on erittäin suosittu videoslotti, joka on varustettu kolmella erilaisella jackpotilla. Pelistä voidaan voittaa jopa miljoonia euroja, ja siitä onkin tehty kaikkien aikojen videoslottien jacpot-ennätys, kun suomalainen pelaaja voitti Mega Fortunesta 17,8 miljoonaa euroa. Mega Fortunen suosio onkin poikinut myös jatko-osansa, Mega Fortune Dreams –slotin, jossa jackottien havittelua jatketaan.

Mega Fortune kolikkopeliMega Fortune on taattua NetEnt-laatua, ja sen teema liittyy ylelliseen ökyelämään. Pelin voittosymboleissa on esimerkiksi valkoinen limusiini, rahaa, huvipursi, sormuksia, shampanjaa, kultainen rannekello, konjakkia ja paksuja sikareita. Pelissä on mukana scatterit, wildit ja bonussymbolit, ja jackpotteja päästään havittelemaan pelin bonusosiossa. 3 Scatterilla eli shampanjapullolla päästään ilmaiskierroksille, ja tämä tapahtuu valitsemalla kolmesta vaihtoehdosta. Jokaisen pullon taakse kätkeytyy tieto siitä, kuinka monta ilmaiskierrosta pelaaja voittaa ja millaisilla kertoimilla, ja tämä paljastuu pelaajalle heti valinnan jälkeen.

Pelin ulkoasu on tyylikäs ja näyttävä, ja pelaaminen on helppoa ja hauskaa. Mega Fortune –slotissa onkin kaikki hyvän NetEnt-pelin parhaat ominaisuudet, hieno ulkoasu ja hauska teema, eläväiset äänitehosteet, monipuoliset toiminnat ja helppo pelattavuus.

Bonuspeli ja jackpotit
Bonuspeliin päästään kolmella bonussymbolilla, joiden tulee olla voittolinjalla. Bonuspelin käynnistyessä erityinen bonuskiekko lähtee pyörimään, ja pelaaja painaa pysähtymisnappia, kun haluaa kiekon pysähtyvän. Kiekko on jaettu eri osiin, eli ensimmäisen kiekon sisällä on lisää kiekkoja. Ensimmäisellä kiekolla joka toinen kohta on kolikkovoitto, ja joka toinen on nuoli, joka vie sisemmälle kiekolle. Jos pelaaja saa kolikkovoiton, peli päättyy ja pelaaja saa kyseisen voiton, mutta jos kiekko pysähtyy nuolelle, pelaaja pääsee jatkamaan sisemmällä kiekolla. Nyt tällä kiekolla nuolia on enää neljä, ja kolikkovoitot ovat entistä suurempia. Myös Rapid Jackpot on saatavilla. Jos kiekko pysähtyy taas nuolelle, on jäljellä enää yksi kiekko, jolla on kaikkein suurimmat voitot, vielä suurempi jackpot ja enää yksi nuoli, joka vie kiekon keskelle, Mega Jackpottiin eli pelin päävoittoon.